čtvrtek 28. března 2013

RE ~ Krvavá romance:Polibek nesmrtelnosti


Autor: Alice Moon
Díl: 1
Vydání: 2012, Fragment
Počet stran: 284
Zakoupit můžete zde.



Anotace

Jako by nestačilo, že je Sára osamělá a nemá mnoho přátel, neustále ji navíc pronásledují hororové sny. Když na začátku školního roku nastoupí do Sářiny třídy nový kluk Dustin, její život se převrátí naruby. K tajemnému spolužákovi ji něco nevysvětlitelně přitahuje. Zdá se jí, že je spojuje jakési neznámé, velmi silné pouto. Sářina jediná kamarádka May se jí však snaží Dustina rozmluvit. Co před Sárou skrývá? Kdo je záhadný Dustin a jaké je jeho tajemství?

~~~~~~~~~~~~~~~

Jde tu o zamilovanost lidské osoby a nadpřirozené bytosti. Sára má divné pocity když je Dustin v její blízkosti, nebo se na ni jen podívá. V jeho krásných, temných očích cítí oporu a důvěru. To už od prvního dne co ho spatřila a co se potkali jich pohledy. Oba mají ten pocit, že je k sobě něco táhne, že jsou něčím propojení. Dustin chce však Sáru chránit, tak se snaží aby se od ní držel dál. Jednou když jde Sára za svojí kamarádkou May, nenajde ji na koleji v jejím pokoji a dveře kterými vklouzla do školní budovy jsou už zamčené. Sáru napadne únikový východ. 
Ten je ve staré budově, tam kde má pokoj pouze Dustin. Jenže i únikové dveře nejdou otevřít, což Sáře prozradí Dustin dřív, než k nim Sára dorazí. Jsou spolu uvězněni ve škole. Dustin pozve Sáru do pokoje i když ví, že by jí mohl ublížit. Má totiž obrovský hlad a je příliš vysílený na to, aby skočil z okna a šel ulovit nějakou zvěř. Sára se Dustinovi svěří se svojí minulostí jak to ještě nikdy neudělala. Věří mu. Po chvíli povídání se vzájemně dotknou rty, když v tom vtrhne May do dveří a přeruší je. May ví co je Dustin zač a chce před ním kamarádku chránit. Na konec se i Sára dozví co je Dustin zač. May obviní Dustina z vraždy jejich spolužačky Anny. Dustin skočí z okna, zmizí ve tmě a celá kniha končí... 
Proto se neuvěřitelně těším na druhý díl této knihy ve kterém bude prozrazeno více o Annině smrti a o Emilii kterou Dustin "poslal" na cestu věčnosti. Emilia mu slíbila pomstu.

Můj názor na knihu 
Kniha se mi četla hodně dobře. Název knihy je možná přehnaně drastický, oproti tomu jaká kniha opravdu je. Objevuje se pouze pár scén, kdy jde o potrhaná zvířecí těla a Dustinova ústa přisátá na Annině krvácející ruce. Obálka působí tajemně a záhadně. Celá kniha je plná překvapení a naprosto vás pohltí.
8 z 10 bodů
Zdroj
Obrázky - google.com

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář =)